През следващото денонощие от югозапад облачността ще намалява. През деня

...
През следващото денонощие от югозапад облачността ще намалява. През деня
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево, но мразовито начало на седмицата

През идващото денонощие от югозапад облачността ще понижава. През деня над по-голямата част от страната ще е слънчево, повече облаци ще има над североизточните региони. През нощта ще бъде съвсем безшумно, денем ще духа слаб, в Дунавската низина и Предбалкана до сдържан запад-северозападен вятър. Сутринта ще е студено с минимални температури най-вече сред минус 11° и минус 6°, а оптималните ще са сред минус 3° и 2°.

Над планините облачността ще понижава до най-вече слънчево. В утринните часове по-високите елементи на планините от Западна България към момента ще прехвърча сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Студено време с оптималната температура на височина 1200 метра към минус 8°, на 2000 метра - към минус 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, повече облаци ще има над северното крайбрежие, където ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 1° и 2°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 53 мин. и залязва в 17 ч. и 22 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 29 мин. Луната изгрява в 11 ч. и 03 мин. и залязва в 23 ч. и 00 мин. Фаза: два дни преди първа четвърт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР