През седмицата се стигна до напрежение в столичните квартали „Филиповци“

...
През седмицата се стигна до напрежение в столичните квартали „Филиповци“
Коментари Харесай

Полицай от ромски произход: Не става така! Защо заключиха само махалите?

През седмицата се стигна до напрежение в столичните квартали „ Филиповци “ и „ Факултета “ поради цялостната им обсада за ограничение на ковид. До дейностите се стигна, откакто управляващите одобриха, че махалите са измежду огромните огнища у нас.

Един служител на реда от ромски генезис показва своят позиция към протичащото се в двата столични квартала и потвърждава, че в тази борба, няма място да предубеждения. „ Здравейте! Аз съм Севдалин Найденов, старши проверяващ служител на реда съм и съм от ромски генезис “, показва се служителят от органите на реда. „ През цялата стълбица съм минал! Само шеф и хазаин не съм бил в полицията. Позната ми е материята - 30 години работя главно това. Майка ми и татко ми също са били полицаи и аз като тях съм почнал от милиционерското учебно заведение в Пазарджик “, споделя за своята кариера с усмивка Севдалин.

„ Понеже майка ми е и по-дребничка, ставаше ми нейната униформа. Често се обличах -куртките, шапките - единствено че шапките на татко ми слагах, можеше малко да ми стърчеше, само че въпреки всичко мъжката фуражка “, спомня си Севдалин. „ Вече се чудиха нашите: „ Какво ще правиш? Накъде ще вървиш? Брат ти учи в Козлодуй, техникума по нуклеарна енергетика “. Викам: „ Не, аз ще изкарам 10 клас тук и по-късно аплайвам в милиционерското учебно заведение “. „ Ами в случай че не те одобряват? “. Викам им: „ Ще ме одобряват. Няма по какъв начин да не ме одобряват “, споделя служителят на реда пред камерата на бТВ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР