През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю

...
През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю
Коментари Харесай

Защо Лиз Хърли определи работата с Матю Пери за кошмар

През последните няколко седмици се приказва извънредно доста за Матю Пери и повода е книгата му Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, в която разкрива какви ли не истории от живота си.
 Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, Триша Фишър и по какъв начин артистът е изгубил девствеността си
Как е изгубил девствеността си Матю Пери

Нова история от Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing

От това, че насмалко е щял да почине, поради проблемите си си с алкохола и опиоидите до това по какъв начин е изгубил девствеността си с Триша Фишър. Освен това 53-годишният Матю Пери разкри и какви са същинските заплати, които той и сътрудниците му от сериала са получавали през годините.

Разкритията на артиста станаха причина в скорошно изявление за Yahoo Entertainment, Елизабет Хърли да приказва за опита си от работата с Матю по кино лентата Serving Sara.

Актрисата дефинира работата си с Матю Пери за кошмарна. Звездата се върна обратно във времето, с цел да опише за напрегнатия интервал, в който нейния сътрудник се борел с опиатите и алкохола, до момента в който работи в киното.

57-годишната Хърли разкри, че тя и звездата от сериала " Приятели " трябвало да си партнират в пика на неговите зависимости. И заради този факт не всичко протичало безпрепятствено. Тя обаче пази и хубави мемоари с него.
 Матю Пери, Зак Ефрон и ролята в сантименталната комедия, която е отказал
Когато Зак Ефрон откаже на Матю Пери

Понякога се случват и такива неща

" Ако би трябвало да бъда почтена, беше призрачен сън да работя с него по това време и както към този момент е известно, филмът ни беше спрян заради пристрастяването му ", сподели тя за продукцията от 2002 година

Състоянието му постанова краткотрайно преустановяване на фотосите, а от екипа на продукцията трябвало да отстранен всички авансово снимани подиуми с Матю Пери. Според Хърли, въпреки всичко, след неговата двумесечна рехабилитация, с него се работело по-добре.
 Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing,
По какъв брой са получавали на епизод актьорите от " Приятели "

Матю Пери разкрива какви са били хонорарите им

" Беше мъчно, явно той имаше тежък интервал, само че въпреки всичко беше доста обаятелен и прелестен човек ", продължава актрисата, като не крие, че нееднократно е ставала очевидец по какъв начин Матю Пери в действителност страда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР