През последните няколко дни ръководителите и треньорите на Ювентус не

...
През последните няколко дни ръководителите и треньорите на Ювентус не
Коментари Харесай

Най-близкият съотборник на Роналдо в Ювентус: Не знам дали той ще остане

През последните няколко дни ръководителите и треньорите на Ювентус не стопират да повтарят по какъв начин суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще остане в клуба и през идващия сезон. Въпреки това Карло Пинсолио, който е считан за най-близкия другар на португалеца в “Старата госпожа”, не е сигурен дали това ще се случи.

“Не знам дали Роналдо ще остане, само че нека да е по този начин, тъй като неговото влияние е огромно. Остава му една година от контракта. Надявам се и считам, че ще остане. На доктрина той ще остане, в случай че не се случи нещо необичайно. Съотборниците ми се майтапят, че ще отида на Европейското състезание с Португалия и Роналдо. Приятелството ни стартира, когато стартира да си упражнява шутовете с мен. Той постоянно вкара от директен свободен удар по време на тренировките. Не знам за какво не съумява да го направи в мачовете, това несъмнено се дължи на неприятен шанс.

Настоящият миг е сложен за клуба. Трябва да се подобрим, само че има прекалено много негативизъм. Мисля си за 2010 година. Тогава още бях млад и паднахме с 1:4 от Фулъм. Пораженията от Сампдория и Наполи ни попречиха да приключим шести в класирането. Много мощни играчи бяха към края на кариерите си, а новите попълнения бяха разочароващи. Имаше напрежение вътре в клуба. Сега обаче Ювентус разполага с най-хубавия състезател в света, няколко доста вълнуващи млади футболисти и мощен клуб”, съобщи третият вратар на “бианконерите” в изявление за “Тутоспорт”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР