Криминален следовател от щата Айова предположи на колеги миналата година,

...
Криминален следовател от щата Айова предположи на колеги миналата година,
Коментари Харесай

Имейлът на следовател от Айова казва, че хазартът на спортист е бил шанс да се впечатлят висши служители и обществеността

Криминален следовател от щата Айова допусна на сътрудници предходната година, че задържането на колежани спортисти за онлайн спортни залагания ще впечатли обществеността и „ властта " и може би ще подтикне законодателите към актуализиране на законите за хазарта.

" Ако бъдат отстранени или им бъде отнета стипендия, по този начин да бъде ", написа специфичният сътрудник Кристофър Адкинс от отдела за престъпни следствия в своя февруари Имейл от 2023 година

Адвокатите на повече от две дузини спортисти от Айова и щата Айова, хванати в акция за хазарт през 2023 година, получиха имейла на Адкинс и още 32-ма от Министерството на публичната сигурност посредством искане за отворени записи и ги предоставиха на Асошиейтед прес в четвъртък.

Те бяха измежду юристите, които заведоха гражданско дело предходната седмица против страната и нейните организации за социална сигурност и престъпни следствия за нарушение на правата на спортистите и накърняване на репутацията им. Делото търси неуточнени вреди.

И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР