През нощта ще бъде ясно. В Източна България ще духа

...
През нощта ще бъде ясно. В Източна България ще духа
Коментари Харесай

Слънчев понеделник

През нощта ще бъде ясно. В Източна България ще духа слаб североизточен вятър. Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 1° и 6°, в обособени региони и малко по-ниски и ще има слани, в София - към 3°. По-топло ще бъде по Черноморието със утринни температури до 10°-11°.

През деня ще бъде слънчево. Преди обяд тук-там по Черноморието ще има ниска облачност, а в низините и котловините видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб вятър от изток, в Източна България до сдържан от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София 19°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там с ниска облачност. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 17°-19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин сдържан до мощен от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР