МАУНТИН ВЮ, Калифорния (AP) — Google във вторник пусна преработена

...
МАУНТИН ВЮ, Калифорния (AP) — Google във вторник пусна преработена
Коментари Харесай

Google отприщва AI в търсенето, повишавайки надежди за по-добри резултати и страхове за по-малко уеб трафик

МАУНТИН ВЮ, Калифорния (AP) — Гугъл във вторник пусна модифицирана търсачка, която постоянно ще избира отговори, основани от изкуствен интелект над връзките към уеб страници, смяна, която дава обещание да форсира търсенето на информация, като в същото време евентуално нарушава потока на интернет трафика, който прави пари.

Преобразяването, оповестено на годишната конференция за разработчици на Гугъл, ще стартира тази седмица в Съединени американски щати, когато стотици милиони хора ще стартират от време на време да виждат резюмета на диалози, генерирани от AI технологията на компанията в горната част на страницата с резултати на търсачката.

Предполага се прегледите на AI да изникват едвам когато технологията на Гугъл дефинира, че ще бъдат най-бързият и най-ефективен метод за облекчаване на любознанието на потребителя - решение, което е най-вероятно да се случи при комплицирани тематики или когато хората обмислят или възнамеряват. Хората евентуално към момента ще виждат обичайните връзки към уеб страници на Гугъл и реклами за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР