През месец март тази година Ford раздели автомобилния си бизнес

...
През месец март тази година Ford раздели автомобилния си бизнес
Коментари Харесай

Ford уволнява 8 хиляди служители до края на лятото

През месец март тази година Ford раздели автомобилния си бизнес в две разнообразни дивизии, които да се занимават с електрическите коли – Ford Model E, и тези които се занимават с тези с мотори с вътрешно горене – Ford Blue. След новините през миналия месец, че от компанията считат да затворят завода си в Германия, в този момент в интернет пространството се появиха и други неприятни вести засягащи чиновници на компанията.
`Ford

Според информация на Automotive News от хора осведомени с проектите на Ford, компанията възнамерява да редуцира 8000 свои чиновници. Всички те са част от дивизията, която се занимава с мотори с вътрешно горене, а плануваното редуциране е част от тактика обвързвана с бъдещето на електрическите коли.

Към момента от Ford не дават публична информация за тези данни, само че съгласно непотвърдена информация, по-голямата част от тези чиновници са съсредоточени в Съединени американски щати. Към момента там работят към 31 хиляди чиновници, до момента в който в немския цех на марката има едвам 4600 индивида.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР