През май започва мощна, епохална смяна на космическите енергии, която

...
През май започва мощна, епохална смяна на космическите енергии, която
Коментари Харесай

През май започва мощната промяна в Космоса, ще се отрази на живота ни чак до 2026-та

През май стартира мощна, епохална промяна на галактическите сили, която ще има влияние върху съвсем всички аспекти на човешкия живот и ще обхване интервала чак до 2026 година Тази смяна на сили ще засегне най-много финансите и способите за печелене на пари, споделят движимости международни астролози. Тя ще се отрази на съвсем всички публични аспекти на живота, само че въздействието й, въпреки и не по този начин непосредствено изразено, ще бъде най-много в персонален проект, написа в. “Астро Телеграф ”, представен от Нова Варна.

Днес (в 5,10 сутринта) стартира последната четвърт на Луната от този цикъл. Утре в 3,30 ч. наше време Слънцето влиза в съпротива с Юпитер, а на 12 май в 2,10 образува тригон с Плутон. На 12 май Меркурий е в съединяване с Уран, а в 15,40 навлиза в Телец. На 15 май е новолуние в 14,49 ч. и се случва най-важното събитие – Уран влиза в Телец в 18,18 ч. Другите ингресии (преходи) на планетите са на Марс във Водолей на 16 май, Венера в Рак на 19 май, Слънце в Близнаци на 21 май, Меркурий в Близнаци на 29 май. Най-епохалният преход е на Уран от Овен в Телец. В началото на ноември Уран, тогава към този момент назадничав, ще се върне в последните градуси на Овен, а при започване на март 2019 година още веднъж ще навлезе в Телец, където ще стои 7 години. Според астролозите това ще бъдат години на световни стопански промени и промени на финансовите връзки в света. Предишния път, когато Уран е бил в Телец, се е случила “златната тресчица ” през 1850-те години.

“Златната тресчица ” е имала значителен акцент върху политическите и обществените връзки в света, а психически те са повлияли за десетилетия напред. С новия цикъл на Уран влизаме в интервал на промени и съмнения във финансово-икономическата сфера, ревизиране на базовите полезности, на метода към ресурсите на планетата, към екологията, към способите за правене на пари, където по-съществена роля ще играят новите технологии. Финансовата система, формите и способите за заработване на пари през идните 7 години могат също да се трансформират. Цифровата стопанска система, криптовалутите, новите начини на финансови връзки, които занапред се зараждат, с времето ще станат нещо всекидневно. Но това няма да бъде дело единствено на един месец и няма да е единствено през сегашния май.

В началото на май галактическите сили бяха относително спокойни и градивни, само че последната декада на месеца донася нови сили и непредвидени обрати на събитията. Още в средата на месеца настроенията стават революционни. Като цяло месецът е неустойчив във финансовата и обществената сфера. Но и това е време за възникване на нови трендове. Раждат се нови хрумвания, които могат скоростно да се осъществят, въпреки за това да няма положителни условия. Сега Марс се забавя, а Сатурн и Юпитер са в ретрофази, което значи, че времето не е за бързи планове. Трябва да се пипа деликатно и решително на правилото седем пъти мери и един режи. Има заплаха да се влага в неща, които бързо могат да изгубят цената си. До 16 май Марс е в Козирог и това приказва, че силата би трябвало да се пази и изразходва единствено за значими неща.

Време за консервативни тактики, изключително когато речета е за кариерата, бизнеса, финансите и политиката. Не нападайте съперниците си, а изчакайте те да сгрешат. Бъдете търпеливи, откажете се от краткотрайните облаги в името на перспективните цели. До 16 май плановете изискват огромна, търпелива подготовка и доста тъкмо разчетен проект. Майският аспект на Марс е обвързван освен с тези напрежения, на 12 май планетата влиза във възел, който по-късно ще я води в назадничав цикъл в края на юни. От 13 август до 10 септември Марс се връща в Козирог, което значи, че някои от събитията през май ще имат значими последици в края на лятото. А споровете, които стартират през май, ще имат непредвидени обрати и ще бъдат продължителни повече от предстоящото. На 16 май Марс влиза във Водолей до 3 август. През този интервал хората се въодушевяват от хрумвания за самостоятелност и независимост на самоопределението, засилват се неофициалните групи. Революционно време, изключително в случай че се знае, че до втората декада на септември Марс е в огромен спор с Уран.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР