Проблеми от необичайно естество очакват новия Шеф под прикритие“ този

...
Проблеми от необичайно естество очакват новия Шеф под прикритие“ този
Коментари Харесай

Провален работен ден за Шеф под прикритие

Проблеми от извънредно естество чакат новия „ Шеф под прикритие “ този петък от 22:00 ч. по NOVA. В епизода на предаването оперативният шеф в компания за монтаж на слънчеви панели ще се увери от първо лице, че ръководството на компания е непрекъснат развой, който би трябвало да бъде преследван непрестанно, с цел да бъде обезпечен триумфът на бизнеса в дълготраен проект.

През 2014 година от братята – Борислав и Даниел Харитови основават Mega Solar Power. Фирмата се развива сполучливо в Нидерландия, Белгия и Германия допреди три години, когато притежателите вземат решение да се завърнат към корените си. За тази цел притеглят опитни съдружници, които да им оказват помощ с административните усложнения и развиването на компанията в България. Разрастването на бизнеса е и повода към екипа преди два месеца да се причисли Пламен Ганчосов, който има богат опит в ръководството на компании. Той ще влезе под прикритие, защото е ново лице в компанията и не е прочут на множеството чиновници.

Този петък Ганчовски ще посети 3 разнообразни обекта, където ще се сблъска с проблеми, които ще съумеят да провалят цялостен работен ден за една от бригадите и ще застрашат приключването на ангажимент в период. Мениджърът ще стане очевидец на практики, доста по-различни от нидерландските стандарти, които ще го озадачат. Ще се срещне и с разнообразни чиновници, които ще го изненадат.

Могат ли дамите да се оправят с тежката работа с монтирането на слънчеви панели? Какви неточности ще се набият на очи на мениджъра? Възможно ли е проблемите на компанията да не са виновност на чиновниците? Кой от тях ще остави най-голямо усещане у Ганчовски? Гледайте в „ Шеф под прикритие “ на следващия ден вечер от 22:00 ч. по NOVA.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР