Morgan Plus Six Midsummer е лимитирана специална серия с ръчно

...
Morgan Plus Six Midsummer е лимитирана специална серия с ръчно
Коментари Харесай

Луксозен роудстър Morgan, проектиран от Pininfarina

Morgan Plus Six Midsummer е лимитирана специфична серия с ръчно направена алуминиева каросерия в жанр Barchetta, въодушевена от дизайна на 30-те и 40-те години на предишния век.

Автомобилът се отличава с чифт елегантни аероскрини на мястото на стандартното предно стъкло, по-дълги задни елементи и кръгли фарове, включващи мигачи и дневни светлини. Оборудван е с сходни на дискове джанти, обгърнати в гуми Michelin Pilot Sport 5, особено създадени за възстановяване на аеродинамиката.



Кованите 19-инчови джанти икономисват тегло и способстват за общото тегло на автомобила от едвам 1000 кг преди прибавянето на течностите. Интериорът е декориран с тиково дърво, като арматурното табло има 126 пласта, а всяка карта на вратата е със 120 пласта.



Използваният мотор е 3,0-литров редови шестцилиндров мотор на BMW " B58 " с турбокомпресор, генериращ 335 к.с. и 502 нютон метра. Мощността се предава посредством осемстепенна автоматизирана трансмисия ZF. Въпреки че съответните цени не бяха публично оповестени, съгласно отчетите притежателите са платили сред 152 000 и 190 000 $ според от конфигурациите.

Източник: autodiscoveries

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР