През лятото на 2020 г., в разгара на световна пандемия

...
Коментари Харесай

За мечтите, които променят света

През лятото на 2020 година, в разгара на международна пандемия и в най-активния сезон на ураганите в Атлантика, откогато се водят статистики, Максим и Стефан Иванови прекосяват океана след 105 дни корабоплаване с издигнатата от тях океанска гребна лодка Neverest. Тяхната история оживява още веднъж в най-новия рекламен клип на Пощенска банка, с цел да въодушеви повече хора да следват фантазиите си.

Чрез своя смесен артикул -, банката предлага на своите клиенти нужната финансова независимост за осъществяване на огромни и дребни персонални планове. Те могат да употребяват потребителски заем до 70 000 лева, с цел да финансират своите фантазии. В същото време потребителите могат да си обезпечат средства (сумата на овърдрафта с размер до една чиста заплата, до 3000 лева.), с които да покриват всички всекидневни и ненадейно зародили разноски.

Рекламният клип, в който основни герои са Максим и Стефан Иванови, е вдъхновяващо обръщение към всеки, който е задоволително целенасочен, с цел да сбъдне своята фантазия, даже и тя да наподобява " невъзможна ". Историята на Максим и Стефан Иванови носи скъпи истини за всеки, решил да тръгне по този път. Те са общовалидни - ще ти оказват помощ, в случай че мечтаеш да се гмурнеш в нова специалност, да покориш планински или персонален собствен връх или просто да имаш собствен личен дом.
Всяка фантазия е едно ново начало
Максим и Стефан, наследник и татко, имат обща фантазия - да си построят дружно лодка и с нея да прекосят океан, гребейки, без помощта на платна и мотори, разчитайки на силата, творчеството и издръжливостта си. Вероятно доста момчета мечтаят за сходни завършения. Максим и Стефан обаче са измежду малцината, които запретват ръкави и вършат по този начин, че това да стане действителност. Още с първите стъпки към фантазията, когато стартират градежа на океанска гребна лодка в личния си гараж, те към този момент се потапят в един нов свят.

" Когато се впуснеш в начинание, което по никакъв метод не е обвързвано с нормалните ти занимания, ти все едно се раждаш още веднъж, все едно откриваш различен свят с нови измерения, нови знания, нови страсти. Усещаш по какъв начин с всяка стъпка израстваш, набираш мощ и убеденост. Животът става по-интересен, по-вълнуващ ", споделя Стефан, който има дългогодишна сполучлива кариера в региона на финансите. Още преди началото на експедицията Максим и Стефан я посвещават на популяризирането на акцията " Да! За живот! " на Министерството на здравеопазването, която предизвиква донорството на органи след гибелта, предопределени за животоспасяващи трансплантации.
Най-важна за триумфа е подготовката
" Вероятно всяка концепция, колкото и невъзможна да наподобява, може да бъде осъществена, в случай че вложиш задоволително мисъл, подготовка и старания. На нас ни лиши година и половина да си построим лодка и да се научим да гребем. Нямахме никаква визия от градеж на лодки, от гребане и навигация в океана, само че пък ни беше безпределно забавно да се учим от нулата във всички тези области ", описват Максим и Стефан. Подчертават, че основен фактор за техния триумф е точно подготовката.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР