При засилена конкуренция Инвестбанк АД бе отличена с две първи

...
При засилена конкуренция Инвестбанк АД бе отличена с две първи
Коментари Харесай

Инвестбанк АД с награди в категориите Бизнес лидер на годината и Динамично развитие

При засилена конкуренция " Инвестбанк " АД бе отличена с две първи места в категориите " Бизнес водач на годината " и " Динамично развиване " на Годишните бизнес награди на B2B Media Awards. Официалната гала по награждаването на призьорите се организира на 14 юли в изложба Vivacom Art Hall Oborishte 5, а измежду присъстващите бяха представители от разнообразни бизнес организации, професионални сдружения и медии. " Благодаря на уредниците и журито за високата оценка. Тези две награди са следващото доказателство, че надграждането на онлайн продуктите и услугите в интерес на клиента е от основно значение за развиването на Инвестбанк. През идната година честваме 30 години от основаването на банката и откровено имам вяра, че от обичайната българска банка се превърнахме в съвременна цифрова банка с обичаи. Годините и клиентите, които ни се довериха, ни задължават да продължаваме както посоката на цифрова промяна, по този начин и ESG трансформацията на бизнеса, с цел да изградим дружно едно по-добро и стабилно бъдеще посредством виновни и новаторски финансови решения ", показа по време на събитието Светослав Миланов - ръководител на управителния съвет и изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД.
Светослав Миланов - ръководител на управителния съвет и изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД
При засилена конкуренция " Инвестбанк " АД бе отличена с две първи места в категориите " Бизнес водач на годината " и " Динамично развиване " на Годишните бизнес награди на B2B Media Awards. Официалната гала по награждаването на призьорите се организира на 14 юли в изложба Vivacom Art Hall Oborishte 5, а измежду присъстващите бяха представители от разнообразни бизнес организации, професионални сдружения и медии.

" Благодаря на уредниците и журито за високата оценка. Тези две награди са следващото доказателство, че надграждането на онлайн продуктите и услугите в интерес на клиента е от основно значение за развиването на Инвестбанк. През идната година честваме 30 години от основаването на банката и откровено имам вяра, че от обичайната българска банка се превърнахме в съвременна цифрова банка с обичаи. Годините и клиентите, които ни се довериха, ни задължават да продължаваме както посоката на цифрова промяна, по този начин и ESG трансформацията на бизнеса, с цел да изградим дружно едно по-добро и стабилно бъдеще посредством виновни и новаторски финансови решения ", показа по време на събитието Светослав Миланов - ръководител на управителния съвет и изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД.
Светослав Миланов - ръководител на управителния съвет и изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД
Деветото издание на състезанието
Оотличи най-новаторските бизнеси, компании и персони
като " Инвестбанк " АД завоюва влиятелните награди с новаторските си цифрови решения и услуги, част от тактиката за нововъведения и софтуерно развиване на банката. Поставяйки във фокуса на своето внимание потребителската задоволеност и самостоятелен метод на обслужване, финансовата институция реализира най-високи стандарти на финансово обслужване.
Реклама
Дигиталните артикули на " Инвестбанк " АД са с високо равнище на сигурност, икономисват време и са с достъп 24/7, без нужда от посещаване във финансов център. Сред онлайн услугите на банката са: откриване на дебитна карта, кандидатстване за кредитна карта напълно онлайн с бърз развой на утвърждение до 15 минути, разкриване на онлайн депозит при улеснена процедура, сведена до рамките на минути, както и кандидатстване за потребителски заем посредством онлайн поръчка.
Най-новите услуги в цифровите канали
на " Инвестбанк " АД са незабавните заплащания и. Blink преводите са налични за физически и юридически лица и се правят когато и да е, като се получават от отсрещната страна за 10 секунди. Мултибанкингът разрешава на клиентите на " Инвестбанк " АД да ръководят своите банкови сметки в разнообразни банки и платежни институции през цифровите платформи на финансовата институция. По този метод потребителят има достъп до голям брой снабдители на услуги и самичък избира най-хубавата за неговите съответни потребности. Именно с услугата мултибанкинг по-рано през 2023 година " Инвестбанк " АД взе награди в категория " Иновативен план " във второто издание на Digitalk&A1 Awards и категориите " Лидер в цифровите трансформации " и " Иновации " в деветото издание на годишните награди " Компания на годината ".

Стоян Цветков - член на управителния съвет на " Инвестбанк " АД и шеф на дирекция " Големи корпоративни клиенти ", връчи награди на спечелили в категорията " Кампания с идея / Проект с идея ". Поздравления за спечелилите!
Свързани публикации " Инвестбанк " АД бе отличена като " Лидер в цифровите трансформации " 2 юни 2023, 00:00 Кредитна карта от " Инвестбанк " АД с нови, по-изгодни условия 11 май 2023, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР