През изминалата вечер от BMW показаха най-новото си попълнение при

...
През изминалата вечер от BMW показаха най-новото си попълнение при
Коментари Харесай

BMW представи електрически скутер с максимална скорост от 120км/ч

През миналата вечер от BMW демонстрираха най-новото си попълнение при двуколесните, а точно електрическия скутер CE 04. Возилото разполага с електромотор с мощ от 42 конски сили, както и 8.9кВч батерия, която е задоволителна за изминаването на пробег от към 110 километра. Разбира се, това надали ще е тъкмо по този начин в случай че решите да тествате оптималната скорост от 120км/ч за по-продължително време.



Според BMW може да разчитате на цялостно зареждане от 0 до 100% за 4 часа и 20 минути от общоприет домакински контакт, до момента в който благодарение на зарядна станция това време пада до 1 час и 40 минути, а същото упражнение, само че от 20% до 80% лишава единствено 45 минути.



Подобно на електрическите коли, скутерът разполага с регенеративно прекъсване, което значи, че когато върнете газта, возилото забавя скоростта си, като по този метод генерира сила, която се съхранява в батерията. Поради относително лесното превръщане на придвижването на електромоторите, CE 04 може да се похвали и със задна скорост.



Четири режима на работа, сред които Eco, Rain, Road и Dynamic ще оказват помощ за разнообразни преходи, а ABS система дело на Bosch ще се грижи за сигурността по време на придвижване. Пред лидера можем да открием и 10.25-инчов екран, който демонстрира другите функционалности и данни за мотора, а особено приложение може да бъде употребявано, с цел да следите отдалечено скутера или да планирате разнообразни пътувания. Адаптивни светлини, затопляне на седалките, система за следене на налягането на гумите и безжично зарядно за телефон са част от екстрите, които може да добавите към общоприетата цена от близо 10 хиляди евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР