През декември миналата година барабанистът и основател на U2 Лари

...
През декември миналата година барабанистът и основател на U2 Лари
Коментари Харесай

Дългоочакваната новина на U2

През декември предходната година барабанистът и създател на U2 Лари Мълън Джуниър показа в изявление за The Washington Post, че се нуждае от интервенция, с цел да продължи да свири. Последваха още неприятни вести от рок групата - всичките им концерти тази година ще са без присъединяване на Мълън.
 Боно, Surrender: 40 Songs, One Story и полубратът на музиканта, за който никой не знаеше
Полубратът на Боно, за който никой не знаеше

Бащата на музиканта е пазил тайната с години

Сега обаче идва ред на положителните вести от групата, а точно, че се завръщат след четиригодишно неявяване от сцената и то с резиденция в едно от най-дългоочакваните места в Лас Вегас.

Става дума за MSG Sphere в The Venetian в Лас Вегас, където U2 ще стартират да свирят тази есен. Датите за концертите обаче към момента не са оповестени, защото оборудването, което се строи още от 2019 година, към момента се довършва. За него знаем, че е с потенциал от 17 500 души и цели да впечатли посетителите си с 4D технология и вълнуващ тон.

" Ние сме вярната група, " Achtung Baby " верният албум и Sphere вярното място за реализиране на преживяването онлайн на идващото равнище ", се споделя в изказване на U2.
 Боно, Surrender: 40 Songs, One Story и новата книга, в която артистът от U2 ще опише историята на своя живот
Боно има да ни каже още нещо

Една книга, доста мемоари

Както и се чака обаче, участията им ще бъдат без Лари Мълън Джуниър. Вече е ясно, че като барабанист ще го замести Брам ван ден Берг. Всъщност това ще е първият път, в който член на U2 пропуща поредност от концерти от основаването на групата преди близо 50 години, написа USA Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР