През 2018 година дизайнерското студио Italdesign показа своята интерпретация на

...
През 2018 година дизайнерското студио Italdesign показа своята интерпретация на
Коментари Харесай

Продава се един от най-редките Nissan-и правени някога

През 2018 година дизайнерското студио Italdesign сподели своята интерпретация на паметния GT-R и празнува 50-годишнината си, дружно с тази на японската суперкола. За тази цел от студиото направиха едвам 50 броя от GT-R50, всеки от който с цена от над 1 милион евро. Сега в интернет пространството се появи една от колите, която съгласно описанието не е карана в никакъв случай.



Конкретният образец е оцветен в сив Liquid Silver металик, който е алтернатива за 25 хиляди евро, а също по този начин колата е оборудвана и с опционалния хидравличен спойлер, който коства спомагателни 35 хиляди евро. Представителството, което продава колата не загатва каква е цената ѝ, само че предвид на това какъв брой екземпляра от нея са направени в международен мащаб, то евентуално сумата ще бъде по-висока от тази, която първият притежател е платил през 2021 година.



Под променения дизайн се крие автентичен 3.8-литров бензинов V6 с доработки от вътрешното студио Nismo. В тази си настройка той генерира 720 конски сили и 780 нютон метра. Те се предават към четирите колела и разрешават ускоряване до 100км/ч за под 2.5 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР