През 2017 г. руската армия, авиацията и флотът нагледно показаха

...
През 2017 г. руската армия, авиацията и флотът нагледно показаха
Коментари Харесай

2017 г. за руската армия: Разгром на ИД и отговор на НАТО

През 2017 година съветската войска, авиацията и флотът образно демонстрираха в какво се наливаха през последните 10 година колосални средства и се правеха мъчителни промени. С скъпата поддръжка на съветските Водоснабдителна система беше разгромена ИД и беше даден заслужен отговор на НАТО в нейната агресия към съветските граници, написа Газета.Ru. Годината в Сирия стартира с освобождението на втория по величина град в страната Алепо. Бяха обаче нужни доста седмици, с цел да бъде върната наново Палмира и завладяни с взлом Дейр ез-Зор и Абу-Кемал.

Разпокъсаните групировки на джихадистите към този момент не са такава сериозна опасност, а страните от Запада, Турция и Иран се принудиха да признаят успеха на Дамаск в гражданската война и да правят отстъпка от първичните си военнополитически позиции.

Руските Върховен касационен съд изтеглиха от Сирия изтребителната си авиация заради отпаднала нужда. Небето над западната част на страната обаче са прикрити от два съветски дивизиона С-400 и един С-300, базата в Хмеймим остава за РФ, Тартус ще бъде уголемен до ниво на пълноценна база на ВМФ.

Финансирането на съветските Водоснабдителна система понижава от съвсем 4% до 2,6% от Брутният вътрешен продукт заради тежкото положение на стопанската система, само че това не значи, че ще намалее значимостта на армията и флота. Създавания в Крим 22-ри армейски корпус дружно с двете нови дивизии в Ростовска област и Чечня дефинитивно бетонират геополитическия статут на полуострова. Създадена е и 8-а общовойскова войска в Новочеркаск единствено на 150 км от Донецк. Във Феодосия е основан обособен десантно-щурмови батальон за защита на новия Кримски мост

Според съветски военни специалисти най-вероятно последващо огнище на проведена опозиция на терористите се преглежда Средна Азия и възобновяване на 18-а военнотранспортна авиационна дивизия с щаб в Оренбург загатва за упованията на съветското командване

Другите провокации към националната сигурност са от страна на НАТО и са парирани с непрекъснатото разполагане в Калининградска област на ОТК „ Искандер-М” и със основаване на Камчатка на нова войска за Противовъздушна отбрана със зона за отговорност от Северните Курили до арктическия остров Врангел.

В региона на въоръжаването беше наблегнато най-вече на подсилване на силите за нуклеарно въздържане, като са актуализирани 2/3 от силите на РВСН, както и високоточните и хиперзвукови оръжия.

В забележителна степен държавните граници на РФ са обезпечени и съветското държавно управление към този момент може да се концентрира върху проблемите на стопанската система и виталното ниво на популацията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР