Анти-израелски агитатори маршируваха по улиците на Вашингтон, окръг Колумбия, в

...
Анти-израелски агитатори маршируваха по улиците на Вашингтон, окръг Колумбия, в
Коментари Харесай

Анти-израелски агитатори наводниха улиците на окръг Колумбия, взеха на прицел вечерята на кореспондента на Белия дом: „Засрамете се!`

Анти-израелски пропагандатори маршируваха по улиците на Вашингтон, окръг Колумбия, в събота с цел да стачкува против американската поддръжка за израелската войска, насочвайки се към пресата и членовете на медиите, присъстващи на годишната вечеря на кореспондентите в Белия дом.

Code Pink, лява активистка група, провежда митинг през Калорама Парк до Вашингтон Хилтън, където се организира вечерята на кореспондентите на Белия дом в събота вечерта.

На уеб страницата си организацията упреква медиите, че „ утвърждават “ поддръжката на Белия дом за Израел.

„ Вечерята на кореспондентите в Белия дом, обичайно знак на журналистическа честност и независимост, в този момент се трансформира в платформа, която чества и утвърждава дейностите на администрацията “, твърди Code Pink на своя уеб страница.

Демонстранти се събират, до момента в който гостите идват пред Washington Hilton, мястото на Годишната вечеря на кореспондентите в Белия дом, събота, във Вашингтон, окръг Колумб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР