Препоръките са валидна както за мъжете така и за жените Увеличаването

...
Препоръките са валидна както за мъжете така и за жените
Увеличаването
Коментари Харесай

Три съвета за увеличаване на сексуалната издръжливост

Препоръките са годна както за мъжете по този начин и за дамите

Увеличаването на половата устойчивост ви разрешава да се наслаждавате на секса по доста по-удовлетворяващ метод. Но с цел да извършите това, би трябвало да имате поради проблемите с преждевременната еякулация и физическото безсилие.

Въпреки че тези проблеми може да наподобяват сложни за разрешаване, някои извършения могат да оказват помощ за увеличение на половата устойчивост. Въпреки това би трябвало да сте наясно, че ще постигнете резултатите, които търсите, единствено в случай че ги вършиме поредно.

Препоръки за повишение на половата устойчивост

  1. Упражнения: Чувствате ли се изтощени незабавно след започване на секс? Това се дължи на ниската устойчивост. Всъщност евентуално не сте в положение да бягате даже за минута, без да се почувствате изтощени.
  • Воденето на затънал живот или неналичието на старания за увеличение на издръжливостта може да има последици по време на секс. Това обаче е елементарно за решение.

Започнете с вървене всеки ден в продължение на двадесет до тридесет минути

След като придобиете този табиет, започнете да се пробвате да бягате

Вашата цел ще бъде да бягате пет минути и по-късно да увеличавате това време последователно

Последователността ще ви разреши да продължите да напредвате

Трябва да спортувате всеки ден. Ако ви е мъчно да поддържате рутина сами, можете да се запишете във фитнес зала и да получите подобаващ подготвителен проект, с цел да увеличите издръжливостта си. Постоянността ще ви помогне да увеличите половата си устойчивост.

Правете извършения на Кегел

Друг метод за увеличение на половата устойчивост е посредством извършения на Кегел. Те станаха доста известни с помощта на невероятните изгоди, които получават както мъжете, по този начин и дамите, които ги практикуват. Целта е да се укрепят мускулите на тазовото дъно, с цел да се усъвършенства ерекцията при мъжете.

  • Ако мъжът прави извършения на Кегел, той ще се радва на по-силни ерекции за по-дълго време, като се изключи че може да забави еякулацията. Това е доста забавно за мъжете, които страдат от преждевременна еякулация.
  • През първите няколко дни се пробвайте да спрете струята на урина, когато сте в банята
  • След като откриете верните мускули, ще можете да ги упражнявате на всички места
  • Започнете, като ги свиете за четири секунди и починете за две секунди
  • Правете това най-малко две минути
  • След седмица можете да увеличите времето
  • Благодарение на технологиите към този момент има разнообразни мобилни приложения, които могат да ви припомнят да вършиме извършения на Кегел, както и какъв брой време би трябвало да ги вършиме. Това е доста забавно, защото ще ви разреши да поддържате навика и да видите напредъка, който постигате.

Ползите от маструбацията

Мастурбацията ви разрешава да опознаете личното си тяло и да експериментирате преди връзките.

Мастурбирането, даже в случай че сте във връзка, може да помогне за увеличение на половата устойчивост. Това е по този начин, тъй като ви разрешава да опознаете тялото си. Така ще можете да знаете какво можете да извършите, с цел да забавите еякулацията и да продължите по-дълго по време на сексуален акт.

Освен това, по време на мастурбация, можете да практикувате разнообразни техники за закъснение на еякулацията и да видите дали те работят за вас или не. Освен това това упражнение ще ви разреши да видите резултатите по време на сексуален акт.

Когато сте покрай оргазъм, можете да окажете напън върху главата на пениса си

Опитайте се да се доближите до оргазъм. След това спрете да се докосвате, поемете надълбоко въздух и забавете еякулацията.

Въпреки че може да наподобява неуместно, тези извършения могат доста да усилят половата устойчивост. Така че, в случай че ви е мъчно да издържите по-дълго в леглото, мастурбацията е добра концепция за вас. Всъщност е много здравословно.

Ако желаете да увеличите половата си устойчивост, надяваме се, че тази публикация ви е дала някои препоръки, които да ви оказват помощ да постигнете резултати.

Ако обаче се разочаровате и не виждате никакво усъвършенстване, не се колебайте да се консултирате със експерт. Някои мъже се нуждаят от медикаменти, изключително тези, които страдат от преждевременна еякулация.

Инфо: https://steptohealth.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР