Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави за успеха Мария Бакалова.

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави за успеха Мария Бакалова.
Коментари Харесай

Борисов: Очаквах Мая Манолова да се появи на Оскарите и да им поиска документация

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави за триумфа Мария Бакалова. Той се пошегува, че е допустимо скоро и тя да бъде препоръчана за министър председател.

„ Браво на нашето момиче. Пожелавам ѝ доста триумфи. Така, както е тръгнало е допустимо през идващите години също да стане претендент министър председател. Аз от самото начало чаках на церемонията нощес да влезе и Мая Манолова и да им изиска документи, да грабне една статуетка и да я изследва “, сподели още Борисов.

Той се възмути и на изявление на Татяна Дончева, че би трябвало да бъде осъществена инспекция на кореспонденцията с Европейска комисия.

„ Това е безумство. Европейска комисия въобще не ги обича тези неща. Препоръчвам им да се лимитират на територията на България. Те имат късмет незабавно да създадат кабинет и да продължат да водят тази преписка, само че са политически страхливци. Не е страхливец този, който върви да го замерят с яйца, а този който със 140 депутати желае повече. И Тодор Живков не е имал цялостно болшинство, по времето на комунизма също е имало съпътстващи партии. ГЕРБ постоянно е управлявал в коалиция. Моите почетения към Антоанета Стефанова, само че тя ще ръководи с генерално пълномощие, ще върви да пита депутата Трифонов за всяко едно нещо. Мен ми беше забавно да видя техните специалисти, само че в този момент ние би трябвало да си приказваме единствено за шах “, сподели още министър председателят.

Той благодари и на Тошко Йорданов за извинението към Росица Стефанова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР