Pepecoin (PEPE) и Dogwifhat (WIF), две популярни мемe криптовалути, са

...
Pepecoin (PEPE) и Dogwifhat (WIF), две популярни мемe криптовалути, са
Коментари Харесай

Меме криптовалутите доминират пазара на ливъридж

Pepecoin (PEPE) и Dogwifhat (WIF), две известни мемe криптовалути, са водещи във връзка с потреблението на ливъридж измежду алткойните, съгласно неотдавнашен разбор на Kaiko.

В отчета се акцентира, че тези токени имат съотношения на отворен интерес към пазарна капитализация, които са два пъти по-високи от тези на други алткойни, което демонстрира мощна взаимозависимост от пазарите на безсрочни фючърси за установяване на цените.

През тази година PEPE и WIF демонстрираха незабравим напредък, с облаги от надлежно 510% и 1,880%. Значителният растеж на пазарната им капитализация също по този начин ги подреди измежду 40-те най-големи алткойна, надминавайки всички, с изключение на  MATIC на Polygon.

През миналата седмица, до момента в който доста от главните алткойни изпитваха усложнения, PEPE и WIF означиха растежи от надлежно 21% и 28%. За разлика от тях, Boomer (BOOMER) и Gigachad (GIGA) означиха изумителни покачвания от 121% и 96%.

Освен това се вижда наклонност измежду монетите с национална тема, които порастват с наближаването на Олимпийските игри в Париж. Монетата с претекст Съединени американски щати да вземем за пример доближи нов исторически връх на 4 май, с извънредно нарастване от 74,000% от основаването си.

Освен това, след неотдавнашната си интеграция със Solana , Filecoin ( FIL ) се изкачи на трето място по потребление на ливъридж, тъкмо преди Биткойн Кеш ( BCH ). Тази интеграция явно е засилила пазарното наличие на FIL и привлекателността му за трейдърите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР