Останките бяха открити във Вълчата бърлога през февруари. Районът, който

...
Останките бяха открити във Вълчата бърлога през февруари. Районът, който
Коментари Харесай

Мистериозни останки около скелети, намерени в базата на Хитлер

Останките бяха открити във Вълчата бърлога през февруари. Районът, който се намира в модерна Полша, е служил като основен щаб на Хитлер от 1941-1944 година, когато е бил част от Германия.

Комплексът от към 200 нацистки бункера и военни казарми, скрити в гъстите гори, е бил мястото на несполучливия опит за ликвидиране на Хитлер от полковник Клаус декор Щауфенберг на 20 юли 1944 година

Вълчата бърлога е унищожена от немските нацистки сили, до момента в който те се отдръпват при започване на 1945 година, с цел да предотвратят рухването й в ръцете на приближаващите Съветска алена войска. Това, което е останало, в този момент е туристическа атракция.

Местният полски прокурор Даниел Бродовски сподели, че полицейските чиновници са обезопасили останките, откакто са били открити от локална група Latebra, която търси исторически обекти.

Проведено е съдебномедицинско следствие, с цел да се откри дали е осъществено непредумишлено ликвидиране, само че е прекъснато заради липса на доказателства, че е осъществено престъпле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР