Премиерът на Великобритания Борис Джонсън направи няколко лицеви опори, за

...
Премиерът на Великобритания Борис Джонсън направи няколко лицеви опори, за
Коментари Харесай

Борис Джонсън прави лицеви опори за здраве

Премиерът на Англия Борис Джонсън направи няколко лицеви опори, с цел да покаже, че е в страхотна физическа форма по време на изявление за в. " Мейл он съндей ", единствено месеци, откакто се бореше да оцелее от ковид в болница, съобщи Ройтерс.

Джонсън, който е прочут с завладяващите си каскади по време на акцията за овакантяване на Европейския съюз и до момента в който беше кмет на Лондон, употребява изявлението, с цел да разкрие проекти за финансиране на инфраструктурата, с цел да се помогне на Англия да се оттласне след карантината поради ковид.

Британският водач обаче се стремеше и да показва, че изцяло се е възстановил, откакто през април даде позитивна проба за ковид и прекара няколко дни в интензивно поделение. Малко по-късно той сподели, че престоят му там е можел да свърши и по различен метод.

Джонсън се похвали цветисто посредством известна сентенция, че е като " добре хранено куче в месарница ", с цел да подчертае какъв брой добре е към този момент.

И въпреки да беше с риза и вратовръзка, сподели на публицистите по какъв начин прави лицеви опори. След това заключи, че страната е напът да направи скок напред, а той самият е надвишаващ с сила и в никакъв случай не се е чувствал по-добре.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР