Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари

...
Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари
Коментари Харесай

Ваня Григорова : Аз в сглобка с ГЕРБ ? Поредната манипулация на Корнелия Нинова

Никога не съм поемала ангажимент, че ще работя без пари и никой не счита, че човек ще работи за обществото против 1000 лева заплата. Това бе отговорът на Ваня Григорова в предаването на БНР " Неделя 150 ", когато бе помолена да разяснява думите на Корнелия Нинова, че е " излъгала доста пъти поради сглобката с ГЕРБ и за високите заплати ".

" Аз предизвиках срещи сред кмета Терзиев и медицински и транспортни служащи и се стигна до нарастване на заплатите - изясни още Григорова. - Г-жа Нинова, когато приказва за заплати, е добре да поработи в Народното събрание по тематиката, вместо да прави забележки към мен.

По отношение на сглобката с ГЕРБ, това е следващата операция на Нинова, тя се опита да счупи обединението още преди акцията, ние се регистрирахме в последния миг, продължи да работи против нас по време на акцията, аз споделих, че няма да поддържа никой от техните кандидатури и се мина към договаряния кои да са членове на комисиите. В преговорната група не бях аз, а Таков и нейната кандидатура Диана Донова - тя би трябвало да бъде упреквана за сглобка с ГЕРБ. "  (Донова е началник на градската организация на Българска социалистическа партия - бел. ред.).

" Не Българска социалистическа партия застанаха зад мен на локалните избори, господин Таков ме канеше доста упорито и няколко месеца чакаше за отговор дали ще се съглася да поддържа тях, а не те мен - разяснява Григорова. - Той нямаше да има добър резултат без мен и в този момент го санкционират. Всички бяха наясно 3-4 месеца преди локалните избори, че Българска социалистическа партия нямаше късмет да вкара повече от 3-4 съветници, това са обстоятелства. "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР