Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн беше прекъсната от тригодишната

...
Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн беше прекъсната от тригодишната
Коментари Харесай

Дъщерята на премиер прекъсна живо предаване

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн беше прекратена от тригодишната си щерка по време на Фейсбук Live по отношение на разхлабването на рестриктивните мерки в страната, свързани с ковид.

Забавната преживелица се разиграла в понеделник когато новозеландският министър председател таман обявяваше онлайн пред сънародниците си лекото облекчение на ограниченията, въведени поради пандемията, когато беше прекратена от дъщеричката си, оповестява BBC News.

Тригодишната Нийв, явно решила, че държавните каузи стоят на второ място пред фамилните, " нахлула в ефира " със звънкото: " Мамо! ". Изненадана от тази ненавременна интервенция, Ардърн ѝ отвърнала: " Не трябваше ли към този момент да си в леглото, скъпа? ", на което момиченцето възразило самоуверено: " Не ". Последвали продължителни и безуспешни договаряния сред майка и щерка в опит детето да бъде уверено " напусне ефира ". " Време е за спане, скъпа, връщай се в леглото. Ще дойда да те видя след секунда. След минутка ", споделила премиерка, след което помолила с усмивка феновете да я извинят за случая.

После добавила: " Истински неуспех, нали. Казах си, че е подобаващ миг, за живо лъчение във Facebook, което ще мине добре и безпроблемно. Някой различен има ли деца, които се измъкват от леглото по три или четири пъти след часа за лягане? За благополучие майка ми е тук, т.е. тя може да ми помогне. И по този начин, до каква степен бяхме стигнали? "

Но тъкмо тук още веднъж се чуло детското гласче да пита: " Защо се бавиш толкоз? " В отговор, на което премиерката споделила: " Съжалявам, скъпа, в действителност доста продължи. ОК ", а след това се обърнала към феновете с извинението: " Съжалявам, само че ще отида да сложа Нийв в леглото, тъй като е много след времето за лягане. Мерси, че следихте излъчването онлайн ".

New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern's live stream interrupted by three-year-old daughter
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Не за първи път дребната Нийв притегля вниманието. През 2018 година Ардън стана втората премиерка в света след пакистанката Беназир Бхуто, която роди по време на мандата си, след което тя докара дребната Нийв на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР