Премиерът Бойко Борисов се изказа положително за начина, по който

...
Премиерът Бойко Борисов се изказа положително за начина, по който
Коментари Харесай

Борисов похвали Радев за представянето в Санкт Петербург

Премиерът Бойко Борисов се изрече позитивно за метода, по който президентът Румен Радев показа България на форумите в Словения и в Русия предходната седмица.

" Последните дни видяхме цялостна поддръжка на президента. Всичко, което вършим, той го промотира надлежно в Словения и в Санкт Петербург ", сподели министър-председателят Борисов, представен от държавната пресслужба, като посочи, че приказва за строителството на газовите връзки и автомагистралите.

" Съжалявам, че върна закона за предварителното отчуждение, тъй като всичко това, което приказвам, в случай че го няма този закон, няма да бъде издигнато, най-малко идващите 15-20 години. Но да речем, че някой го е подвел ", добави министър председателят.

Президентът Радев взе участие в Любляна в Четвъртата среща на върха на страните от районната самодейност " Три морета ", където лобирал за построяването на интернационалния транспортен кулоар " Виа Карпатия " от Литва до Гърция, което би подсигурило финансиране за строителството на автомагистрала сред Видин и София. На капиталов конгрес в Санкт Петербург пък сложи въпроса за намаляването на цената на съветския газ за България.

Едновременно с това президентът върна за ново разглеждане в Народното събрание държавен закон, който планува авансово отчуждаване на терени за значими национални обекти.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР