Премиерът Борйко Борисов ръкопляска в знак на почит към българските

...
Премиерът Борйко Борисов ръкопляска в знак на почит към българските
Коментари Харесай

Борисов за отношенията му с Горанов: В ГЕРБ има демокрация

Премиерът Борйко Борисов ръкопляска в символ на респект към българските учители. Това стана по време на визитата му в село Бирково, където посети новата постройка на учебното заведение в селото.

„ Понеже за 30 години имаше три първи копки на новото учебно заведение, в този момент от 15 септември децата ще учат в новата постройка. Тя е тъкмо до новата джамия “, заяви министър-председателят пред поданици на селото в учебния двор. С него на посещаване бяха и министърът на образованието Красимир Вълчев, и министърът на финансите Владислав Горанов, съобщи БГНЕС.

На 24-ти май партията на Българска социалистическа партия какъв брой нови учебни заведения е направила, отговори министър председателят на въпрос по какъв начин ще разяснява митинга на Мая Манолова. „ За всеки свободен пост тя се е явявала, единствено за шеф на това счупено учебно заведение не е кандидатствала. Ама в този момент като откриеме новата постройка, несъмнено ще пристигна. Тя не е единствена, камо ли пък за жена да кажеш, че е единствена, това е смешно “, разяснява министър председателят поръчката на Манолова, че е единствена опция на ръководството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР