Предстои период на спокойствие и любов. Повечето зодии ще се

...
Предстои период на спокойствие и любов. Повечето зодии ще се
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Предстои интервал на мира и обич. Повечето зодии ще се радват на романтика и любов, само че няма да липсват проблеми и сериозни моменти. Важното е да запазите хладнокръвие и да не се подавате на страстите.

Овен

Намерете метод да не се въвличате в разногласия и спорове. Има заплаха да ви докарат кахъри с обичания ви човек. Не съдете половинката си и не я обвинявайте - грешките идват от вас.

Телец

Няма потребност да създавате измислени драми и да се карате с колегата си. От това няма да излезе нищо положително. Ревността единствено ще убие любовта. Периодът обаче ще бъде добър, в случай че желаете да се издигнете и да забогатеете. Половинката ви ще ви поддържа за това, по тази причина ѝ се доверете.

Близнаци

Идва интервал, в който са вероятни известни любовни проблеми и терзания. Изяснете си връзките с вашата половинка и не се опитвайте да се измъкнете. Не отлагайте сериозният диалог за по-късно, а го проведете в този момент.

 любовен хороскоп

Рак

Намерете метод да решите проблемите със сродната си душа. Запомнете, че сътрудникът ви не е съвършен, а вие би трябвало да вършиме взаимни отстъпки, с цел да оцелее любовта ви. Сега е моментът да разрешите старите си проблеми.

Лъв

Периодът вещае забавни събития в любовния живот. Възможен флирт може да обърка нещата. Не се подавайте на него и мислете трезво. Ако имате някого до себе си, най-добре бъдете откровени с него. 

Дева

Ще настъпи естетика в любовта. Възможно е връзката ви да стане напълно сериозна. А в случай че към този момент си имате някого до себе си, ще се радвате на естетика и обич. Ако не сте станали родители, в този момент е подобаващ миг да опитате.

 любовен хороскоп

Везни

Спрете да гледате обратно, няма никакъв смисъл от това. Доверете се на другарски съвет по отношение на любовта - няма да сбъркате. В персонален проект ще се радвате на благоденствие и благополучие.

Скорпион

На обвързаните им предстоят спорове, а необвързаните не би трябвало да прибързват. Не се колебайте, а вземете решението през тази седмица, тъй като по-късно може да е късно. Пазете се от интриги.

Стрелец

Стрелците ще бъдат по-самотни от нормално, само че те имат потребност тъкмо от това. Любовта няма да избяга, би трябвало малко самообладание. Не правете грешката да признавате възприятията си - към момента е малко рано за това. Бъдете благи към половинките си и ги изненадайте.

 любовен хороскоп

Козирог

Намерете време за обичаните си хора. Периодът е подобаващ за отмора и занимания с обичания човек, намерете време дасе отпуснете. Не се претоварвайте с работа, първо си починете и се наспете.

Водолей

Време е да подсилите вашата любовна връзка. Колкото и да сте прикрити, в този момент е време да признаете какво чувствате. Има възможност да се забъркате в сериозна любовна спекулация, бъдете внимателни, с цел да не останете разочаровани.

Риби

Спрете да вярвате на илюзиите си и слезте на земята. Пазете се от неистина и машинация. Ако имате сериозна връзка, ще се радвате на мира и естетика. Доверете се на половинката си, тя няма да ви подведе и съобщи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР