Принц Уилям и принцеса Кейт преминават през ада след диагностицирането

...
Принц Уилям и принцеса Кейт преминават през ада след диагностицирането
Коментари Харесай

Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт преминават през ада

Принц Уилям и принцеса Кейт " минават през пъкъла " след диагностицирането на рака на принцесата на Уелс. Това разкри дизайнерката Амая Ариета, която е близка на кралското семейство. 

По думите й фамилията се пробва да се помири с това, от което всички се опасяват. 

Ариета е дизайнер на детски облекла. Тя е изработила огромна част от тоалетите на принцовете Джордж и Луи, както и на сестра им - принцеса Шарлот, написа " Дейли мейл ". 

42-годишната Кейт разкри в прочувствено видео, че се бори с рак единствено няколко седмици, откакто свекър ѝ, крал Чарлз, разгласи личната си диагноза.

Това се случи по-малко от две седмици след Деня на майката, когато фотография на принцесата с трите й деца провокира необятни полемики в целия свят. Кадърът беше изтеглен от няколко международни медии, които оповестиха, че фотографията е била редактирана.

По-късно принцесата на Уелс излезе с изказване, в което удостовери, че е опитала с редактирането тъкмо " като доста фенове фотографи ".

Кейт, 41-годишният принц на Уелс и трите им деца пропуснаха службата за Великден в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор.

Във видеото, с което разкри диагнозата предишния месец, Кейт сподели:

" Това, несъмнено, беше голям потрес и Уилям и аз вършим всичко допустимо да се оправим с това в името на младото ни семейство. Както можете да си визиите, това лишава време.

Отне ми време да се възстановя от тежка интервенция, с цел да стартира лекуването си.

Но най-важното е, че ни лиши време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луи по подобаващ за тях метод и да ги уверим, че ще се оправя ". 

Крал Чарлз, който също беше диагностициран с рак, се завърна към обществените си отговорности, само че към момента не е ясно дали и по кое време Кейт Мидълтън ще се завърне към работните си задължения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР