Резервите на Евро 2024 може да бъдат принудени да седят

...
Резервите на Евро 2024 може да бъдат принудени да седят
Коментари Харесай

Резервните играчи на Англия на Евро 2024 може да се наложи да седят до феновете поради увеличения размер на отбора

Резервите на Евро 2024 може да бъдат принудени да седят до почитателите, откакто УЕФА усили размера на тима за шампионата до 26 играчи.

Телекционерът на Англия Гарет Саутгейт и други мениджъри, подкрепящи нарастването, сбъднаха желанието си в петък, когато управителният орган на европейския футбол разгласи, че тимовете към този момент няма да бъдат лимитирани до 23 повиквателни. Въпреки че това им дава по-голяма тактическа еластичност и по-голяма отбрана против пострадвания, 10-те зали, употребявани в Германия, ще имат известни проблеми с настаняването на по-големи тимове.

Скамейките на всеки стадион бяха готови при догатката, че тимовете се нуждаят единствено от пространство за 12 запаси, а не за 15. Няма задоволително време да ги увеличим, тъй че съгласно Daily Mail се вкарват проекти непотребните играчи да седят покрай последователите на трибуната тъкмо откъм гърба.

УЕФА също по този начин осведоми всяка нация, че съблекалните на Германия са готови за тимове от 23-ма играчи, тъй че техните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР