Шествието за традиционното семейство беше в пъти по-голямо от гейпрайда

...
Шествието за традиционното семейство беше в пъти по-голямо от гейпрайда
Коментари Харесай

Виктор Блъсков: Неолиберализмът е опасен за вашето здраве

Шествието за обичайното семейство беше в пъти по-голямо от гейпрайда предходната година. Дори проливният дъжд не съумя да откаже хората, които се припознаха в тези хрумвания. Те пристигнаха с децата си и поддържаха събитието.

Това съобщи Виктор Блъсков от " Синя България " в предаването " Извън образец " по телевизия " Скат ".

" Неолибералният модел не е нещо, което се заражда вътре в България, българите не сме го желали. Ясно е, че идва от Запада. Хубавото е, че хората, които имат вяра в него у нас са доста малко, това са една шепа хора ", разяснява Блъсков. 

" От " Синя България " ще се борим за дясна политика, колкото и клиширано да звучи. Макар аз персонално да считам, че основното сега не е дали е лява или дясна, а изобщо да има някаква налична политика. Сега сме очевидци на едно огромно Нищо на масата, това е политика на омразата. В този ред на мисли - постоянно давам за образец Полша, която фрапантно подвигна своята изборна интензивност до 75%. Това е невиждан в Европа казус. В Турция пък 96% от хората гласоподават. Това значи, че единствено тези, които физически не са съумели да стигнат до урните, единствено те не са дали своят вот. И забавното е, че която и партия да поеме властта, тя стартира да гледа за богатството на целия народ, а не да се концентрира единствено в своя дребен електорат ", означи той. 

Запитан какво мисли за военния спор в Украйна Блъсков съобщи, че има една-единствена и сбита позиция по този въпрос: България е в Европа. Европа поддържа Украйна. Край. 

" Синя София " съблюдава посоката на разсъдъка. Те действаха като една доста балансираща мощ във времето от близо три или четири месеца, в които Общинският съвет не работеше. Ако успеем да влезем в Народното събрание няма да спрем да повтаряме, че мястото на България е в Европа. Въпреки, че имаме големи запаси към неолибералното статукво, което сега ръководи Стария континент ", заключи Блъсков.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР