Представителите на различните знаци на зодиака реагират по различен начин

...
Представителите на различните знаци на зодиака реагират по различен начин
Коментари Харесай

Телец при караници и сдобряване

Представителите на другите знаци на зодиака реагират по друг метод както при разногласия и кавги, по този начин и при последващото помиряване.

Телецът да вземем за пример, мъчно може да се ядоса съществено. Трябват доста старания, с цел да се разгневи представителят на този знак на зодиака. В отговор на десетки прищявки и обиди от страна на различен човек Телецът ще резервира успокоение и ще се опита да направи всичко, с цел да не се стига до открит спор.

Той ще се опита да угоди на всеки, стига да не се постанова да се престарава и да прави нещо, което не желае. Но когато най-сетне Телецът се разгневи, близките ще съжаляват горчиво, че са го ядосали.

 Характер на Телец

Ядосаният Телец може да се успокои доста мъчно. Той напряко излиза отвън кожата си, когато се е ядосал прекомерно мощно и може даже да се опита да нарани някого.

В миг, в който Телецът е сърдит, той е подготвен вечно да скъса връзките си даже със свои близки другари. Когато е ядосан, Телецът мъчно може да бъде вразумен.

В подобен миг той не желае да приказва с никого и не е податлив да изслуша даже най-разумните причини. Телецът не е злопаметен, само че е отмъстителен и по тази причина е доста мъчно човек да успее да върне изгубеното доверие на представителите на този знак.

 Хороскоп за Телец

Конфликтът с Телец може да продължи много дълго. В конфликтни обстановки Телецът избира да се усамоти и не желае да приказва с никого, по тази причина договарянията са доста сложни.

Но представителите на този знак помнят освен неприятното, само че също по този начин и положителното, по тази причина могат и да простят.

Телецът може да се съгласи да се сдобри с някого, с който е скаран, в случай че му се направи неустоимо предложение, което той да не може да откаже.

За да се сдобри човек с Телец, би трябвало да има дипломатични умения и да може да употребява ласкателството. Комплиментите са добър метод, който размеква бързо представителите на този знак.

Телецът ще склони да се сдобри и в случай че доста пъти бъде помолен за това, с цел да се почуства задоволително значим. Тогава най-вероятно бързо ще склони да вземе решение в интерес на сдобряването.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР