Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов и останалите депутати от партията

...
Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов и останалите депутати от партията
Коментари Харесай

„Възраждане“ ще бойкотират зеления сертификат в НС! Костадинов призова за масов бойкот

Председателят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и останалите депутати от партията няма да покажат зелен документ през днешния ден на входа на Народното събрание, нито ще бъдат тествани.

„ Никой не желае кавги, зеленият документ потвърди своята неефективност, месеци наред тази тематика разделя обществото, вместо да се концентрираме върху по-сериозни тематики. Подготвили сме конституционна тъжба, като сега събираме задоволително подписи, с цел да може конституционният съд да се изкаже, дали този зелен документ не нарушава нашите конституционни права “, съобщи Костадин Костадинов в ефира на Нова телевизия.

Той не е имунизиран и е безапелационен, че няма да се тества при влизане в Народното събрание през днешния ден.

„ Народното събрание е превърнато в цирк с тези лаборатории, скоро и незабавно поделение може да отворят вътре “, сподели депутатът.

Той прикани всички българи да не демонстрират зелен документ, а в случай че получат санкция ще им обезпечи безвъзмездна правна помощ.

Нека всеки един, който се усеща дискриминиран или стеснен да направи като нас, тъй като не може да има разлика сред нас и останалите хора “, сподели още Костадинов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР