Председателят на съдийската комисия към БФС Йордан Сталев заяви, че

...
Председателят на съдийската комисия към БФС Йордан Сталев заяви, че
Коментари Харесай

Шефът на футболните съдии: Този сезон имаше две-три по-основни грешки

Председателят на съдийската комисия към БФС Йордан Сталев съобщи, че този сезон е имало две-три груби неточности в съдийството. Той уточни, че няма терзания за оставащите значими мачове до края.

" Минаха 33-34 кръга по седем мача, сметнете какъв брой мача са. Имаме две или три по-основни съдийски неточности ", сподели Сталев.

" Съдиите се оправят на равнището, на което би трябвало да са. Ако погледнем действително на нещата и приемем, че аз съм треньор на съдийския тим, а те (треньорите) са треньори на клубните тимове, до в този момент година и два-три месеца аз не съм споделил неприятна дума против тях, не съм ги подлагал на критика. Ако реша, мога да го направя, само че не ми е работа. Всеки би трябвало да се занимава с това, от което схваща. Те не би трябвало да се бъркат в нашата работа ", съобщи ръководителят на съдийската комисия.

По думите му треньорите и съдиите би трябвало да продължат напред " без да се атакуваме и без да търсим каквото и да било, тъй като в случай че тръгнем да го търсим, ще го намерим на всички места ".

" Първенството ще приключи по добър метод и всеки ще заеме мястото, което заслужава ", добави Сталев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР