Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев честити

...
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев честити
Коментари Харесай

Симеон Славчев: 24 май е символ на българската идентичност


Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев честити 24 май на всички българи, учители, преподаватели, учени, възпитаници, студенти, докторанти, писатели, публицисти, актьори, будители, културни дейци и духовници. Той изпрати приветствен адрес до всички българи, които способстват за развиването на българската култура и просвета. Ето какво написа той в него:

  “24 май е знак на българската еднаквост, на креативния ни заряд и на силата на духовността, която ни е крепила и съхранила през всички сложни времена и години.
-->
24 май е мотив за горделивост на всеки българин, тъй като българската писменост и словесност е голям цивилизационен принос към културното благосъстояние на света.

24 май е празникът, който сплотява всички българи, тъй като България е възкръснала с помощта на своята просветата, културата и нематериалност.

Честит 24 май, българи!

Честит празник на всички учители, преподаватели, учени, възпитаници, студенти, докторанти, писатели, публицисти, актьори, будители, културни дейци и духовници!

Бъдете здрави и благословени и продължавайте да творите и да развивате българската просвета, култура и нематериалност и помнете и всекидневно се гордейте с това, че и ний сме дали нещо на света и на вси славяни книга да четат!

Дълбок реверанс пред делото на Светите братя Кирил и Методий!

Да живее и да пребъде България! ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР