Председателят на парламентарната група на Изправи се, БГ! Ние идваме

...
Председателят на парламентарната група на Изправи се, БГ! Ние идваме
Коментари Харесай

Манолова призова Радев за консултации преди третия мандат

Председателят на парламентарната група на Изправи се, БГ! Ние идваме " Мая Манолова прикани президента Радев да провежда съвещания преди връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление, откакто " ИТН " и Българска социалистическа партия отхвърлят договаряния сред партиите преди връчването на мандата. Това заяви БНР.

" Не е почтено по отношение на българските жители политическото единодушие да става пленник на партийни ползи на една или друга партийна групировка. Ние от " Изправи се, БГ! Ние идваме! " удостоверяваме, че сме подготвени за диалози и преди връчването на третия мандат, и по-късно, и че ще поставим всички старания за сформирането на държавно управление ".

Манолова разяснява, че сега е значима лидерската позиция и отговорността на всяка една политическа мощ:

" За нас няма значение коя ще е политическата групировка, която би инициирала такива диалози. Просто не би трябвало да бъде изгубен нито един ден, само че откакто и Има Такъв Народ, и Българска социалистическа партия не желаят съвещания преди връчването на третия мандат, диалозите сред партиите биха били вероятни, в случай че президентът ги инициира ".

По-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че Манолова е направила предложение да се съберат трите партии на митинга и Българска социалистическа партия, с цел да решат между тях на коя от партиите да връчи президентът третия мандат, да изработят цели за бъдещо ръководство и да се съветват за състава на Министерския съвет. Нинова съобщи, че е отхвърлила предлагането.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР