Изглежда, че китайският фондов пазар се отърсва от репутацията си

...
Изглежда, че китайският фондов пазар се отърсва от репутацията си
Коментари Харесай

Фондовият пазар в Китай започва да се възстановява

Изглежда, че китайският фондов пазар се отърсва от репутацията си на „ неинвестируем “, с помощта на икономическото възкръсване и ралито, което може да има още доста благоприятни условия за развиване.

Стратегът на LPL Financial Адам Търнкуист означи в скорошен разбор, че дългогодишните мечи настроения, свързани с пазарите на парцели и акции в Китай, са почнали да отслабват с помощта на постоянните стопански индикатори, показващи излизането на страната от рецесията.

„ “, означи Търнкуист в бележка, оповестена в четвъртък.

Индексът MSCI China, желан от световните вложители, които се интересуват от акции със междинна и огромна пазарна капитализация, означи отскок от 20% от дъното на мечия пазар.

„ “, означи Търнкуист.

Друг знак за инерция, процентовият ценови осцилатор, който прави оценка настоящата цена на даден актив по отношение на историческото му показване, неотдавна даде сигнал за покупка, засилвайки концепцията, че ралито може да продължи.

Неотдавнашният етикет на Китай като „ “ произтичаше от провокациите в бранша на недвижимите парцели, срутва на фондовия пазар и вялото потребителско търсене, допринасящо за дефлационната среда.

Въпреки това след шест поредни месеца на отлив задграничните вложители още веднъж навлизат на пазара, инжектирайки още веднъж капитал в китайските пазари.

„ “, се прибавя още в текста.

Източник

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР