Председателят на парламентарната група на „Демократична България“ Христо Иванов призова

...
Председателят на парламентарната група на „Демократична България“ Христо Иванов призова
Коментари Харесай

Христо Иванов призова БСП да забави връщането на мандата

Председателят на парламентарната група на „ Демократична България “ Христо Иванов прикани Българска социалистическа партия да забави връщането на мандата за сформиране на държавно управление, с цел да има парламентарно време за пробутване на измененията в Закона за правосъдната власт (ЗСВ), по които Иванов е водещ вносител, заяви БНР.

„ Ако в този момент те не го задържат най-малко да можем да разгледаме промените в Закон за съдебната власт, тъй като това е въпрос на парламентарно време, което би трябвало да получим, в случай че и това опропастят, просто ще стане ясно, че цялото упражнение е било ориентирано към безусловно самоцелен пиар, към персоналното театралничене на госпожа Нинова пред камерите “, сподели той.

Промените в Закона за правосъдната власт плануват закриването на профилираните съд и прокуратура, както и промени в избора на членовете на Висшия правосъден съвет.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР