Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки написа много силен

...
Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки написа много силен
Коментари Харесай

Как да му вярваш на тоя хамелеон Цвъко? Десен ли е, ляв ли е? От мен има категорично Цъ Цъ

Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки написа доста мощен коментар във Facebook.

От думите му се схваща, че най-вероятно те са ориентирани към Цветан Цветанов, който неотдавна учреди лична партия, а преди време беше основател, заместник-председател, министър и депутат в ГЕРБ.



Ето какво написа Стъки на страницата си в обществената мрежа:

ДА ВЪРНЕШ ПЕТОЛЪЧКАТА

След 13 години, като основател, заместник-председател, министър и депутат от дясноцентристка партия, политическия хамелеон Цвъко, съобщи хилядите хора, с които е работил през годините, като учреди нова партия.

Тя евентуално ще е позиционирана вляво, тъй като нейното лого съмнително доста наподобява на логото на Европейската левица - Петолъчка!!!
Как да му вярваш на тоя хамелеон?

Десен ли е, ляв ли е?

До политическия си провал през 2019 се правеше на десен. Дали в този момент не се пробва да забие още веднъж петолъчката над Партийния дом?

Но в която и част на политическото пространство да се появи този човек, той неведнъж ни е показвал, че би трябвало да стои надалеч от ръководството на страната.

В неговия речник и съзнание липсват думи и понятия, като Родина, Православие, национална еднаквост, държавен суверенитет, чест и морал.

За него само значимото е да гледа с навлажнен взор надалеч на Запад, зад Океана, с вярата някой да му помогне да се докопа още веднъж до властта.

Не, благодаря! От мен имаш изрично Цъ Цъ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР