Българинът за пореден път доказва, че финансите никога не са

...
Българинът за пореден път доказва, че финансите никога не са
Коментари Харесай

Хотелите по морето претъпкани за Великден

Българинът за следващ път потвърждава, че финансите в никакъв случай не са били спънка, в случай че става дума за ястие и пиянство на тежки маси. Особено когато наближат светли празници, какъвто е Великден. Е, този път той е комбиниран и с Гергьовден, който е незабавно след него.

Оказа се, че хотелите по някои от морските ни курорти от дълго време са заети и цялостни до краен предел.

Най-търсена е легловата база по социалистическото украшение " Златни пясъци ", както и Слънчев бряг, където купоните постоянно са на равнище, изключително когато пристигна лятото.

За Великден най-големите хотели по морето са непокътнати на 100%, като и този път немалка част са туристи от чужбина - най-много румънци.

Не е по-различно и в Несебър и Поморие, където постоянно е много оживено, откакто настъпят пролетните температури. Още преди седмици в почивните дни хората " налазиха " морските линии, на най-вече, с цел да разхлабен и да хапнат прясна риба, да пийнат бира под слънчевите лъчи.

Статистиката демонстрира, че съвсем всяка година към 30% от избралите да почиват по празниците в гореспоменатите курорти са българи, само че този път този % е от 50 нагоре!

Туристите търсят главно хотели, които са покрай морето, а също по този начин и където има хубави параклиси или църкви, с цел да възпламенят свещичка на Великден.

На този стадий заетостта на легловата база в двата ни огромни морски града - Варна и Бургас, не е чак толкоз огромна, защото хората всеобщо търсят по-малки и спокойни местенца, където да прекарат прелестно време със фамилията, или с другари.

Най-апетитни са SPA хотелите, които оферират редица глезотийки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР