Председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева поздрави бъгарските граждани

...
Председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева поздрави бъгарските граждани
Коментари Харесай

Караянчева с джедайски поздрав: Нека силата бъде с вас!

Председателят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева поздрави бъгарските жители с видеобръщение в обществената мрежа Фейсбук.

„ Честита Нова година, скъпи другари! Изпратихме една добра за България година. През изтеклите 12 месеца бяхме очевидци и участници и в избори, и в политически безредици и в тържествени моменти, като отбелязването на 140ата годишнина от Учредителното заседание и подписването на Търновската конституция. През 2019 година продължи плавното повишение на приходите на работещите българи и пенсионерите. Когато на парламентарните избори през 2017 година обещахме 1200 лева междинна заплата докрая на мандата, мнозина не повярваха, само че ето, че това заричане на парламентарното болшинство е реалност година и половина преди поставения период. Продължиха декларираните огромни вложения в образованието, инфраструктурата, опазването на здравето. Макар и последователно всичко това се усеща. Бюджетът за 2020 година, който Народното събрание одобри, е гаранцията за твърдото ни желание да продължим по този път.

Според последните социологически данни оптимизмът на българите се покачва, скептицизмът, въпреки и с малко се намалява. Може би това не е безапелационният скок, който бихме желали да забележим, само че е знак, че страната върви в вярната посока. 1 януари постоянно е мотив за равносметки и проекти за бъдещето. На всеки 1 януари вършим описи от цели за реализиране, върхове за нанагорнище, дефекти, които желаеме да преодолеем. Дълбоко в себе си се надяваме, че от 1 януари стартира нов стадий от живота ни, в който няма да позволяваме старите неточности, а ще сме по-добри, по-успешни и по-щастливи “, сподели Караянчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР