Председателстващият босненското председателство Милорад Додик заяви днес, че война в

...
Председателстващият босненското председателство Милорад Додик заяви днес, че война в
Коментари Харесай

Додик: С война нищо не може да се реши!

Председателстващият босненското председателство Милорад Додик съобщи през днешния ден, че война в Босна и Херцеговина е неприемлива и Република Сръбска не би водила война, защото по този метод нищо не може да се реши, само че е явно, че някои хора в Босна считат, че с мир нищо не може да се реши, заяви Танюг.

Додик отговори по този метод на въпрос какво мисли за войнствените изказвания на водача на най-голямата босненска Партия на демократичното деяние Бакир Изетбегович и по какъв начин сме стигнали до това още веднъж да приказваме за някакви войни, предава Българска телеграфна агенция.

Бакир Изетбегович съобщи наскоро, че " няма да разреши причинителите на геноцид да завладеят част от Босна и Херцеговина и е подготвен да поведе хората, в случай че се стигне до боен спор ".

Какво мога да кажа, войната е неприемлива и всеки, който разчита на това, дано не разчита на нас, ние война няма да водим. С война нищо не може да се реши, защото техните цели са военни и това е разликата сред нас и тях, сподели Додик.

Той добави, че по тази причина приканва за диалози, които би трябвало да дадат решение и да отговорят на въпросите по какъв начин дружно да се живее.

Само общото развиване на всички елементи на Босна и Херцеговина може да я трансформира в сполучлива страна, сподели Додик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР