Предполагаемият извършител на днешното нападение с нож в Югоизточна Норвегия

...
Предполагаемият извършител на днешното нападение с нож в Югоизточна Норвегия
Коментари Харесай

Кървава атака, нападателят е бил женен за една от жертвите

Предполагаемият причинител на днешното нахлуване с нож в Югоизточна Норвегия е бил женен за една от ранените при офанзивата, заяви норвежката полиция и посочи, че става дума за сирийско семейство, предадоха Франс прес и Ройтерс.

" Можем да потвърдим, че е имало фамилна връзка сред причинителя на нападението и една от ранените при офанзивата ", сподели в изказване контрольор Од Скай Косвтайт и добави: " Става дума за сирийско семейство, а причинителят и една от ранените са били женени ". Според локалните управляващи нападението е било част от фамилен скандал и не са били застрашени други хора.

Районът, където е осъществено нападението, се намира северно от град Кьонгсберг, където при офанзива с лък и нож предишния октомври бяха убити петима души. Срещу причинителя на тогавашното нахлуване - датчанининът Еспен Андерсен Братен, измъчен съгласно специалисти от душевен проблеми, от през вчерашния ден се води правосъдно дело в Норвегия, показва Франс прес. Той към този момент се призна за отговорен по време на процеса. Срещу Братен са повдигнати също обвинявания за 11 опита за ликвидиране при офанзивата в Кьонгсберг - някогашен миньорски град с 26 000 поданици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР