Предотвратяването на пикове и сривове на кръвната захар след навършване

...
Предотвратяването на пикове и сривове на кръвната захар след навършване
Коментари Харесай

5 хранителни навика за скоростно сваляне на килограми след 50

Предотвратяването на пикове и сривове на кръвната захар след навършване на 50 е ​​от решаващо значение - това може доста да повлияе на напъните ви за намаляване, споделят специалистките по вярно хранене и сестри близначки Тами Лакатос Шеймс и Лиси Лакатос пред изданието.

„ Независимо дали имате диабет или не, методът, по който се храните, въздейства върху кръвната захар и може да провокира освобождението на невротрансмитери, а когато става дума за тегло, кортизолът – прочут още като хормона на коремните мазнини – е този, който в действителност основава проблеми . Излишното произвеждане на кортизол от ниските равнища на кръвната захар започва резултат на доминото за наддаване на тегло , изключително към корема в основен миг от живота, когато настъпват други хормонални промени “, изясняват те.

Кортизолът може да усили възпалението, което прави отслабването по-изтощителен развой. Освен това подлага на стрес тялото, което задейства отделянето на още повече кортизол, създавайки „ циничен кръг “.

„ Ако можете да спрете скоковете на кръвната захар, можете да започнете да отслабвате с доста по-бързи темпове “, споделят Тами и Лиси Лакатос, известни още като The Nutrition Twins.

Вижте в галерията няколко навика , които двете предлагат, с цел да намалите скоковете на кръвната захар и да достигнете своето идеално тегло след 50.
 5 метода за бързо събаряне на килограми след 50  5 метода за бързо събаряне на килограми след 50  5 метода за бързо събаряне на килограми след 50  5 метода за бързо събаряне на килограми след 50
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР