Последните няколко дни бяха изпълнени с вълнение, блясък и емоции,

...
Последните няколко дни бяха изпълнени с вълнение, блясък и емоции,
Коментари Харесай

Остави ни без думи! Абитуриентка възхити с модерна версия на народна носия

Последните няколко дни бяха изпълнени с неспокойствие, искра и страсти, тъй като се организираха абитуриентските балове. Сред многото красиви и елегантни рокли, една несъмнено се открои и завладя сърцата на хората както онлайн, по този начин и в обществените мрежи. Става дума за впечатляващата рокля на абитуриентка от Благоевград, която сполучливо съчета обичайните претекстове на българската носия с модерните трендове.

Роклята, основана особено от Тери Георгиева-Караиванова, включва неповторими детайли от българската национална носия. Традиционните бродерии, присъщите шарки и ярките цветове са ловко интегрирани в актуален дизайн, който наблягаше женствеността и хубостта на младата дама. Това не е просто дреха, а същинско произведение на изкуството, което съумява да сплоти предишното и сегашното по един извънредно моден метод.



След като фотоси на абитуриентката се появиха в обществените мрежи, мненията не закъсняха. Хиляди хора показаха своето удивление от смелостта и оригиналността на момичето, което избира да покаже своята обич към българските обичаи по подобен изтънчен метод.

Изборът на такава рокля за абитуриентски бал има и по-дълбоко значение. Той демонстрира, че младежите освен ценят своето културно завещание, само че и са подготвени да го приспособяват към съвременността. Това е значим сигнал за бъдещето, където традициите и нововъведенията могат да вървят ръка за ръка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР