Щастието е нещо, към което всеки се стреми, но понякога

...
Щастието е нещо, към което всеки се стреми, но понякога
Коментари Харесай

Щастие, според науката: 8-те правила за щастлив живот

Щастието е нещо, към което всеки се стреми, само че от време на време може да се усеща недостижимо . Има обаче научно потвърдени хакове, които могат да ви оказват помощ да повишите равнищата си на благополучие и да водите по-пълноценен живот.   Като включите тези хакове за благополучие в всекидневието си, можете да увеличите цялостното си благополучие и да водите по-пълноценен живот. Не забравяйте, че щастието е пътешестване, а не дестинация, тъй че бъдете положителни към себе си и се наслаждавайте на процеса. Ето осем правила за благополучие, подкрепени от науката, които всяка жена би трябвало да знае:

1. Практикувайте признателност: Изследванията демонстрират, че постоянното упражняване на признателност може да увеличи равнищата на благополучие и да усъвършенства общото богатство. Отделяйте време всеки ден, с цел да помислите за нещата, за които сте признателни, без значение дали е подкрепящ другар, хубав залез или вкусна храна.

2. Движете се: Доказано е, че упражненията усъвършенстват настроението и покачват възприятието на благополучие. Дори единствено къса разходка или бърза подготовка може да помогне за освобождението на ендорфини, естествените химикали на тялото, които ви карат да се чувствате добре.

Останалите хакове вижте в галерията ни!
 6 правила за благополучен живот от учените  6 правила за благополучен живот от учените  6 правила за благополучен живот от учените  6 правила за благополучен живот от учените
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР