Радостта в семейството на водещата на предаването На кафе Гала

...
Радостта в семейството на водещата на предаването На кафе Гала
Коментари Харесай

Мари Константин обяви пола на бебето, мечтата на Гала се сбъдна

Радостта в фамилията на водещата на предаването " На кафе " Гала не стопира да се увечава! В последния епизод на подкаста " Кажи ми, мамо " на щерка ѝ Мари Константин, която сега е бременна с първата си рожба, бъдещата майка разкри какъв е пола на бебето. 

Гала и щерка ѝ проведоха откровен и прочувствен диалог за децата и майчинството, а водещата си напомни благи моменти от нейната лична бременност с Мари. Към края на епизода те демонстрираха клипче от момента, в който Гала и половинката ѝ Стефан схващат за пръв път какъв е пола на бебето - момиче.
                             

Когато схваща, че ще има внучка, Гала радостно стартира да скача и да вика " Ще имаме момиченце! Колко съм щастлива! ". Оказва се, че това е огромна фантазия на водещата. Тя споделя, че още когато е била бременна с Мари, е желала доста мощно да има момиче. 

" Аз и за теб, както и за себе си, знаех, че ще е момиче " , споделя Гала. " Ще видиш, че е най-вълшебното нещо да имаш момиченце ", споделя тя на щерка си. 

Гала си спомня, че времето ѝ с новородената Мари е било  най-вълшебното в живота ѝ.  " Не можеш да си представиш какъв брой запълва целия ти живот, дава ти някакъв необикновен смисъл това създание, което ще се появи ", споделя водещата. 

Мари сподели с публиката и своите Instagram последователи радостната новина, че чака първото си дете през месец май. 

Бащата на бебето е синът на добре познатата ни от ефира на предаването " На кафе " Джуджи, която е и една от най-близките приятелки на Гала. 

Екипът на Edna.bg пожелава на цялото семейство здраве, обич, безпределно благополучие и най-много – успокоение.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР