Джони Уоктър, актьорът, най-известен с ролята си в сериала ,,Централна

...
Джони Уоктър, актьорът, най-известен с ролята си в сериала ,,Централна
Коментари Харесай

Крадци убиха актьорa Джони Уоктър, ето подробности

Джони Уоктър, артистът, най-известен с ролята си в сериала,,Централна болница “ умря на 37 години , откакто бе прострелян по време на хипотетичен грабеж в Лос Анджелис.

Майка му Скарлет първа удостовери гибелта му пред TMZ. Полицейското ръководство на Лос Анджелис по-късно заяви, че Уоктър е бил прострелян към 3 сутринта в събота, откакто се е сблъскал с трима мъже, за които се твърди, че са се опитвали да откраднат катализатора на транспортното му средство.

'General Hospital' actor Johnny Wactor, 37, shot dead in downtown LA during attempted catalytic converter theft via
— Jaime William (@JaimeWilliam212)
Извикана е полиция и артистът е откаран в локална болница, където е разгласен за мъртъв. Заподозрените са избягали от местопроизшествието с транспортно средство и не са арестувани. Разследването продължава.

Агентът на Уоктър, Дейвид Шаул, също удостовери гибелта му пред Variety: „ Джони Уоктър беше грандиозно човешко създание. Не просто надарен артист, само че и предан на занаята си, същински честен образец за всички, които го познаваха. “
                             

Уоктър е роден през 1986 година в Чарлстън, Южна Каролина. Първата му телевизионна роля е в трагичния сериал Lifetime Army Wives и той продължава да се появява в редица шоута като Westworld, The OA и Criminal Minds.

От 2020 до 2022 година той се появява в повече от 160 епизода на General Hospital, където играе героя Брандо Корбин.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР