Белият дом все още не е коментирал напълно, но Джо

...
Белият дом все още не е коментирал напълно, но Джо
Коментари Харесай

Стените се приближават към Бенямин Нетаняху, докато САЩ до голяма степен мълчат след смъртоносния удар срещу Рафах

Белият дом към момента не е коментирал изцяло, само че Джо Байдън намерено се опълчи на огромна израелска атака в Рафах - това сигурно ще потвърдиха страховете си.

Израел-Газа последно: Следете актуализациите онлайн

Тази позиция евентуално ще се втвърди единствено в случай че се откри, че са употребявани оръжия, доставени от Съединени американски щати.

Тази офанзива се случи единствено дни откакто Международният съд (МС) подреди прекъсване на интервенциите в Рафа и по-малко от седмица откакто Международният углавен съд изиска заповеди за арестите на господин Нетаняху и израелския министър на защитата Йоав Галант.

Изображение:Бенджамин Нетаняху остава непослушен, само че бързо губи другари, споделя Алистър Бънкол. Файлова фотография: AP

Предполага се, че Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще заседава тази седмица, с цел да разиска решението на Министерски съвет - към момента не е ясно какво ще изберат да създадат Съединени американски щати.

Израел ще се надява и чака, че имат гърбовете им, както нормално, само че това би подкопало интернационалното право и би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР