Тя е дипломиран режисьор, певица и телевизионен водещ, но и

...
Тя е дипломиран режисьор, певица и телевизионен водещ, но и
Коментари Харесай

Албена Танева: Моята България е хубава

Тя е квалифициран режисьор, певица и ефирен водещ, само че и същински " повествовател на истории, които трансформират настройки – и то с такава лекост, че, без да се усети, необятната аудитория е пуснала посланията ѝ в мозъка и душата си ”. 

Вече две години Албена Танева споделя тези свои вдъхновяващи истории в " На кафе " от ефира на NOVA, дружно с Илиян Любомиров. 

Освен от ефира, Албена поддържа гражданския бранш и като про боно доброволец, подкрепяйки събития с идея със своя музикален гений, включвайки се безплатно в събития с идея като реализатор.

Наскоро тя получи специфична грамота на " " за поддръжката, която обезпечава на разнообразни дела в рубриката „ Хвърчащите хора “, чиито продуцент е Ралица Манчева, а редакторите от първи сезон (Надя Туник, Георги Кольовски, Марга Димитрова) и от последните два сезона – Ваня Иванова.

Нямаше по какъв начин да не пожелаем да се срещнем с edna такава жена хала и да я попитаме по какъв начин се стимулира за всичко в живота си. Ето какво ни описа тя:

Tи си многолика - квалифициран режисьор, певица, ТВ водеща, майка - има ли роля, в която се чувстваш най-комфортно или всяка от тях ти дава ежедневните провокации, от които се нуждаеш?

Абсолютно не си представям да бъда единствено в една „ роля “. Всички те са част от мен, построили са ме и всеки ден ми дават нещо ново. Дълги години обаче смятах това за минус. Казвах си, че върша 100 неща и в нищо не съм задоволително добра. Пропусках обаче обстоятелството, че първо кой дефинира какво значи „ задоволително добър “ и второ, че „ задоволително добър “ не се става за ден, два или година. Изискава се време, самообладание, неизменност и вярна нагала. Сега знам, че умеенето да бъда многолика, любопитна и жадна за нови умения е една от моите супер сили.
 Вдъхновяващи българи: Част от героите в  Вдъхновяващи българи: Част от героите в  Вдъхновяващи българи: Част от героите в  Вдъхновяващи българи: Част от героите в
Връщам те в оня миг, когато си сподели: “Хей, има толкоз доста вдъхновяващи хора в България! Искам да знам за тях! Искам да опиша за тях! ” Кой обаче беше тригерът ти? Как тъкмо се зароди концепцията за “Хвърчащите хора ”? Помниш ли?



Ох, този въпрос е толкоз „ огромен “. Мога да описвам дъгло....помня всичко, несъмнено. Важно е да помним
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР